fbpx
Alla nyheter / Marknadsinformation / Nyhetsbrev 2020-03-1...

Nyhetsbrev 2020-03-13

Vårtecknen blir allt fler, hoppas verkligen du kan njuta av dom, Corona-oron till trots. Pandemin påverkar oss all direkt eller indirekt på ett eller annat sätt. Osäkerheten i omvärlden ökar behovet av uppdaterad och korrekt information där är vi extra att glada att vi har lanserat vår nya prisjämförelse.

 

 

Prisjämförelse
Vi på Virkesbörsen är otroligt glad och stolta över att informera om att vår prisjämförelse har blivit uppdaterad. Både till utseende och funktionalitet. Det har aldrig varit lättare att jämföra virkespriserna i just din kommun. Välj vilken kommun du vill jämföra priserna i och sedan vilket trädslag/sortiment. Utöver detta kan du också se kvalitetsfördelning och vår Virkesprinsindikator.
Prisjämförelsen kommer i 3 olika utföranden och det går att läsa mer om dessa här

 

 

Virkesbörsen talar på Sydsvenskt skogsbruk

Förra veckan befann sig Per Hedberg på plats i Alvesta för att presentera Virkesbörsen på Sydsvenskt skogsbruk. Per talade om digitaliseringen inom skogen och vilka fördelar det kan ha för det svenska skogsbruket men också att det finns utmaningar med det hela.

 

 

Adam Aljaraidah intervjuas av Danske Bank

Under veckan publicerades en intervju gjord av Danske Bank där Virkesbörsens VD, Adam Aljaraidah medverkade och berättade om Virkesbörsen. Klicka här för för att se intervjun.

Adam Aljaraidah i SkogsEko

Vår VD Adam Mashagbeh Aljaraidah är med i senaste nummret av Skogseko under ”Porträtt”. Där berättar han om Virkesbörsen och sig själv. Klicka här för att läsa mer.

 

Skogskompis – Hälsingefuran
I det senaste avsnittet av Skogskompis besökte Carl Johan Moberg skogen i Hälsingland och tittade närmre på hälsingefuran och berättar om dess egenskaper. Detta för att senare landa i butiken Sekelskifte i centrala Stockholm som tillhandahåller förädlade produkter av just hälsingefuran. Där berättar dom bland annat om användningsområden och till vilka sorts byggnader det används inom. Klicka här för att läsa mer.

Prenumerera på vårt marknadsbrev!

Tack! Vi hör av oss snart

Tack för din ansökan! Vi återkommar så snabbt vi kan