fbpx

Gör som tusentals andra skogsägare använd Virkesbörsen när du ska sälja virke.

Tusentals skogsägare använder Virkesbörsen varje dag för att säkerställa rätt virkespris och driva ett mer lönsamt skogsbruk. På Virkesbörsen gör skogsägare Sveriges bästa virkesaffärer. Men ta oss inte på orden hör vad våra skogsägare säger.

Skogsägare får i genomsnitt

0 %
Mer betalat för virket!

På Virkesbörsen finns

0
Skogsägare

Skogsägare får ca

0
Anbud i genomsnitt!

Hans Orre är skogsägare i Ljusdal kommun. När det var dags att avverka och sälja virke frågade han ett flertal skogsbolag. Men hade Hans frågat alla och hade han fått rätt virkespris? Det trodde han innan han använde Virkesbörsen. Hör Hans Orres berätta själv.

När det var dags att sälja virke ville Anders Olsson skogsägare i Östergötaland säkerställa att han nådde ut till alla potentiella köpare och fick rätt virkespris! Med Virkesbörsen kunde han göra det snabbt, enkelt och helt gratis! Hör Anders berätta vad han tycker om Virkesbörsen.

Kalle har precis köpt skog och blivit skogsägare med sin kompanjon Bengt. När de skulle avverka och sälja virke i Gagnef Kommun behövde de nå ut till alla potentiella köpare för att säkerställa rätt virkespris! De fick in flera anbud och det skiljde sig väldigt mycket mellan högsta och lägsta anbud! – Hör Kalle berätta!

Läs om våra skogsägare

Partille kommun är också skogsägare och ville säkerställa att det är helt transparenta och öppna när de skulle sälja virke. Karin berättar hur det gick att sälja virke på Virkesbörsen och hur de kunde säkerställa rätt virkespris! – Hör Karin berätta! 

Göran är skogsägare Södermanland och har oftast haft kontakt med ett skogsbolag när han ska sälja virke. Med Virkesbörsen kunde han nå ut till flera skogsbolag få flera anbud och hittade en köpare som han inte haft kontakt med innan och fick ett bättre virkespris. – Hör Göran berätta! 

Ta oss inte på orden läs vad våra kunder säger!

Testa någon av Virkesbörsens tjänster! – Helt gratis!

Tack! Vi hör av oss snart

Tack för din ansökan! Vi återkommar så snabbt vi kan