Tillbaka

Nyhetsbrev 20/8

None
Nyheter
Posted: 20 augusti 2018

Nyhetsbrev 20/8

Hej igen!

En ny tjänst som visar om ditt anbud är bra eller inte, information om Virkesbörsens Pop up- turné och senaste nytt från Skogskompis. Om detta kan du läsa i Virkesbörsens senaste nyhetsbrev!

 
Är mitt anbud bra?
Att sälja skog är ingen liten affär. Det är därför viktigt att du som skogsägare får rätt betalt för din skog. Nu lanserar vi därför Virkespriskollen, en ny tjänst som jämför ditt anbud med annan data från ditt område. 

 

Utländska aktörer köper virke på Vikresbörsen.
Nu kan vi äntligen presentera det! Utländska sågverk köper virke på Virkesbörsen! Två affärer har redan gått till utländska köpare direkt från skogsägare! Vill du också nå utländska köpare? Testa Virkesbörsen nästa gång du ska sälja virke.

 

Pop up - turné!
Virkesbörsengänget ger sig ut på en pop-up kontorsturné i södra Sverige. I höst kommer vi att åka runt i Sverige och hålla pop - up kontor på olika platser. Varmt välkommen att kika förbi på en kopp kaffe eller för att prata lite virkesaffärer med oss. Om du inte har möjlighet att ta dig till oss men bor i södra Sverige kan du även höra av dig så försöker vi ordna ett hembesök! Bor du inte i Södra Sverige men vill att Virkesbörsen ska komma till dig nästa gång? Hör av dig till oss så vi vet inför planeringen av nästa turné!

Virkesbörsens Pop up - turné Södra Sverige 2018 

Skåne 22/8 - Ambulerande

Jönköping 30/8 - Jönköping Science Park

Växjö 12/9 - Ambulerande

Kalmar 13/9 - Kalmar Science Park

 

Skogskompis
I senaste avsnittet av skogskompis berättar Carl Johan om hur skogen påverkats av torkan och vad kan kan tänka på inför hösten. Se hela blogginlägget och läs mer här!

 

Ta med din skogsbruksplan till Mittia!
Ta med din skogsbruksplan till Mittia så hjälper vi dig att lägga upp din annons direkt - helt gratis! Vi sis väl där? Om du inte har hämtar din gratis biljett än då kan du göra det genom att klicka här!

Med detta önskar vi på Virkesbörsen er en riktigt trevlig helg!