None
Nyheter
Posted: 31 januari 2020

Nyhetsbrev 2020-01-31

Hej igen,
Januari lider mot sitt slut och det nya året är igång med full fart. Vad har hänt sen vårt förra brev? Vi har bland annat startat en tävling tillsammans med Husqvarna där du har chansen att vinna en motorsåg till ett värde av 9790kr. Utöver detta så har vi ett nytt avsnitt av Virkesstudion, Skogskompis och vi har även tagit fram statistik över hur svenska skogsägare använde Virkesbörsen i januari månad.

Virkesbörsen x Husqvarna - tävling!

 

Just nu har Virkesbörsens användare möjlighet att vara med och tävla om en motorsåg av senaste modell från Husqvarna. Missa inte chansen att göra skogsskötseln både roligare och mer effektiv. Skogskompis Carl Johan har dessutom varit och träffat Husqvarna för att höra mer om den imponerande motorsågen av modell HUSQVARNA 550 XP® G Mark II. Klicka här för att delta i tävlingen.

Virkesstudion - väder och vind

Det är stor skillnad i lönsamhet mellan olika virkesköpande företag och skogsägare gör bäst i att konkurrensutsätta sitt virke till så många som möjligt. Dessutom pratas det väder och några av de senaste nyheterna avhandlas i Virkesstudion. 

Skogskompis på besök hos Husqvarna

I samband med vår tävling så besökte Carl Johan Husqvarnas fabrik och träffade Lars Strandell. Titta på klippet och hör Lars berätta mer om deras motorsågar. Vill du läsa mer om Carl Johans besök på Husqvarna? Klicka här.

Skogssverige - januari 2020
Hur använder Sveriges skogsägare Virkesbörsen egentligen? Här har vi samlat lite kuriosa över hur användningen såg ut under januari månad 2020.