None
Nyheter
Posted: 13 december 2019

Nyhetsbrev 13/12 - 19

Dagens trippel: fredagen den 13:e, lucia och nyhetsbrev. Hur skall detta sluta egentligen?
Vi vill också tacka alla våra medlemmar som hörde av sig till oss efter det senaste nyhetsbrevet. Mycket intressanta och kloka råd i julgransfrågan, där en överväldigande majoritet ansåg att en äkta gran är ett måste, men ni tycktes vara oense om när man bör hugga den? Intressant!

Virkesprisindikatorn – November

Virkesprisindikatorn tickade uppåt i november till 100,77 mot 100,71 i oktober. Dock är det är alldeles för tidigt att dra några slutsatser kring en potentiell vändning på virkesmarknaden. För även om indikatorn steg i november är det fortsatt sannolikt med ytterligare prissänkningar på virke.

Håll koll på vart virkespriset är på väg och läs hela rapporten för november här

KRÖNIKA - Gör internet oss mindre lojala? (OBS! - Betalvägg)

Internet påskyndar den företagsmässiga darwinismen och utkräver ett konkurrenskraftigt erbjudande, skriver ATL:s krönikör Per Hedberg.

Läs krönikan här OBS! Betalvägg

Virkesstudion #22 – Marknadsrapporter

Carl Johan och Per diskuterar de senaste marknadsrapporterna gällande skogen. Hur ser läget egentligen ut på marknaden och vad tror vi om framtiden?

Artikel - Virkesbörsen täljer grönt guld
Företagarna valde att uppmärksamma Virkesbörsens vinst i Bussines Challange 2019 och valde att göra en intervju med VD Adam Aljaraidah. Läs artikeln här

Skogskompis - Danske Bank Skog och Ekonomi #4 2019

Carl Johan Moberg besöker återigen Danske Bank och Johan Freij för att prata om deras senaste nyhetsbrev "Skog och Ekonomi #4". Läs mer här